Kurtuluş Hordoloş Ailesi Yardımlasma ve Dayanışma Derneği

DERNEĞİMİZİN MİSYONU

Akrabalık bağlarını güçlendirmiş. Tarihimizin derinliklerinden gelen özümüzü oluşturan milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak, kuşaklar arasında köprü kurarak bu değerlerimizi tanıtmak ve yaymak adına ilgili kuruluşlarla işbirliğine giderek sosyo-kültürel donanım anlamında etkinliklerde bulunma, sahip olduğumuz imkanları sorumluluk bilinciyle nitelikli nesiller yetiştirme adına genç nesillerin bilimsel ve ahlaki gelişimine katkı sağlayabilecek, bilgi ve becerilerini artırabilecek, potansiyellerini sinerjiye dönüştürebilecekleri dinamik bir yapı oluşturabilmek.

DERNEĞİMİZİN VİZYONU

Kurtuluş Hordoloş ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin  Vizyonu Akrabalık bağı içerisinde , yardımlaşma ve dayanışmanın sürekliliğini sağlamak, geliştirmek ve bu birlikteliği gelecek kuşaklara taşımaktır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ :

Vefalı olmak, Yardımseverlik, Tarafsızlık,  Milli ve etik değerlere, ideallere bağlılık, Güvenilirlik,  Sadakat, Dürüstlük, Şeffaflık olacaktır.